Exemple de proiecte realizate cu elemente RK Rose+Krieger

Vă prezentăm mai jos o serie de proiecte realizate cu elemente RK Rose+Krieger. Sperăm ca aceste proiecte să fie o sursă de inspiraţie pentru dumneavoastră, dar dacă nu găsiţi ceea ce căutaţi printre proiectele prezentate vă rugăm să ne contactaţi şi vom fi bucuroşi să vă oferim expertiza noastră.

Staţii de lucru industriale - industria auto

Pentru unul din clienţii importanţi din industria auto, am realizat un număr de mai multe staţii de lucru. Proiectul a fost unul destul de complex prin numărul mare de staţii de lucru şi caracteristicile lor diferite.

Staţiile de lucru sunt staţii de lucru autonome, putând fi mutate pe roţi cu blocare în diferite poziţii în funcţie de necesităţile beneficiarului.

Maşină de etichetat

Capul masinii de etichetat este integral sustinut de profilele de aluminiu blocan care se imbina cu unitatile liniare in cruce pentru ajustare optima pe axa X, Y.

Masa mobila echipata

Mesele de lucru echipate se pot aseza pe o linie de productie sau oriunde este nevoie pentru eficienta si rapiditate. Ele asigură flexibilitatea pe liniile de producţie.

Sistem de imprejmuire

Realizat din profilele pentru plasa si elementele de fixare pe sol, sistemul este usor de asamblat si contine panouri ce se pot scoate rapid datorita sistemelor speciale de asezare pe stalp.

Masă de lucru realizată conform proiect

Cu sistemul modular RK, fiecare statie de lucru poate fi configurata optional
O masa de lucru configurata optim trebuie sa respecte cerintele si specificatiile clientului, nu doar din perspectiva ergonomiei ci si al fluxului de fabricatie. Folosind sistemul modular de la RK se poate realiza orice masa de lucru urmand ca modificarile si extensiile urmatoare sa fie realizate cu usurinta.

Masă de lucru ajustabilă pentru montaj

Această masă de lucru este special destinată activităţilor de montaj dispozitive complexe. Masa de lucru se poate ajusta pe verticala datorita coloanei de ridicare, se poate roti, rasturna sau muta dintr-un loc in altul dupa necesitatile muncitorului.

Masa de masurare - mobila, rotativa si ajustabila pe verticala

Proiect realizat special dupa necesitatile clientului – alternativa la produsele standard. Masa de masurat este flexibila, ergonomica, cu design atractiv şi poate fi transportată uşor acolo unde necesităţile o impun.

Sistem de rafturi cu posibilitate de ajustare a poziţiei

Exemplu de raft pentru aparatele de masura si control asezate la indemana utilizatorului pentru cresterea productivitatii.

Sisteme de rafturi

Raft creat special pentru depozitarea si transportul pieselor grele. Pozitionarea pieselor ergonomic si optim garanteaza un acces rapid si usor si datorita rotilor poate fi mutat dintr-un loc in altul fara dificultati.

Schelă complexă

RK Rose+Krieger produce scarile industriale si platformele de lucru modulare pentru intreprinderi, masini industriale sau orice aplicatie care necesita acces pe scara. Designul atractiv, functionalitatea, simplitatea realizarii datorita imbinarii modulare face ca aceste constructii sa fie agreate si folosite pe scara larga in orice industie.

Pagini