Produse noi - noi posibilităţi pentru aplicaţiile dvs.

Situaţia economică internaţională, aplicaţiile din ce în ce mai diverse ale clienţilor, solicitările de reducere a costurilor şi de creştere continuă a calităţii produselor RK Rose + Krieger duce la apariţia continuă de noi şi noi produse. Cu siguranţă produsele noi se datorează în mare parte clienţilor care au venit cu solicitări din ce în ce mai diverse.

Noi versiuni ale actuatorului linear RK MonoLine

Pentru a completa gama de unități liniare pentru intervalul de sarcină medie, RK Rose + Krieger a lansat acum o nouă serie cu ghidaje cu role RK MonoLine. RK MonoLine este disponibil în prezent în popularele dimensiuni de 40 și 80 - fie cu o unitate antrenată cu o curea (Z) sau fără antrenare ca unitate de suport pentru cuplu anti-vibrații (R). Sunt pregătite să fie lansate și alte dimensiuni. Dimensiunea 80 cu unitatea antrenată cu o curea poate rezista la sarcini de până la 4100 N și atinge viteze de deplasare de pana la 10 m/s, cu accelerații admisibile de până la 20 de m/s².

Sistem de fixare monitoare


Un nou sistem RK destinat montării monitoarelor, display-urilor sau dispozitivelor de operare specifice mediului industrial. Puteți alege între o conexiune standard VESA sau o conexiune universală.

Coloanele de ridicare RK Powerlift M - o nouă versiune de 3000N


Coloanele de ridicare RK Powerlift M sunt încercate și testate într-o varietate de aplicații. Acum este disponibilă o nouă versiune coloanei de ridicare care suportă o încărcare de 3000 N.

RK DuoLine Clean - unităţi liniare pentru folosire în încăperi cu atmosferă controlată

Unităţile liniare de succes RK DuoLine (atât cu acţionare prin şurub conducător cât şi cele prin curea dinţată) au fost optimizate pentru folosirea în spaţii sterile şi au fost testate conform EN ISO 14644-1 de către Institutul pentru Inginerie şi Automatizări (IPA) din Frauhofer.

Pardosea modulară pentru laboratoarele biomecanice

RK Rose + Krieger GmbH a conceput un sistem de pardoseli modular care facilitează poziționarea foarte versatilă a plăcilor şi măsurarea forţelor ce acţionează asupra acestor plăci. La acest sistem se pot adăuga de asemenea scări, rampe, staţii de lucru. Sistemul, care este în curs de brevetare, se bazează pe sistemul de profile de aluminiu BLOCAN.

Pagini