ITAS - scări şi platforme industriale


ITAS - sistemul de scări şi platforme industriale realizate din tuburi, platforme şi trepte cu conectare interioară

Traversare cu sistemul de scări ITAS

Sistemul de conectare internă ITAS.

 

Sistemul de conectare internă este cel mai simplu mod de conectare a profilelor fără a avea asperităţi la suprafaţă. Ramele, marginile, balustradele pot fi plasate fără prelucrare şi blocate rigid prin înşurubare. Combinate cu profilele speciale de aluminiu ITAS se pot realiza chiar platforme complexe. Ele nu au nevoie de absolut nici o prelucrare doar asamblare.

 

Sistemul de conectare internă

Sistemul de conectare internă

Principiul: prin înşurubarea bolţului se ridică prin basculare piesa de presiune care apasă pe interiorul ţevii. Asamblarea nu are nevoie de nici un fel de prelucrare mecanică doar se introduce ţeava şi se înşurubează bolţul.

Sistemul intern de prindere oferă o soluție sigură din punct de vedere tehnic putând fi realizate construcţii complexe. Folosind un sistem intern de prindere suprafeţele exterioare sunt netede şi nu rănesc mâinile utilizatorilor.

 

Sistemul de schimbare rapidă

Sistemul de schimbare rapidă

Zonele de lucru care au nevoie periodică de elemente adiţionale pot folosi sistemul de schimbare rapidă. Înlăturarea periodică a unor segmente din scări sau platforme poate fi realizata acum foarte uşor cu ajutorul sistemului de schimbare rapidă

 

 


Sisteme de platforme realizate prin contectarea interioară a ţevilor.