Tehnică liniară de pozitionare - MOVE-TEC

Tehnica şi tehnologia liniară pentru poziționarea simplă și ocazională (MOVE-TEC) a fost împărțită în două categorii:

Exemplu: un cap de etichetare (miscari intre doua pozitii determinate)

Exemplu: un cap de etichetare (miscari intre doua pozitii determinate)

Tehnologie liniara - "Rodless style"

 

Aceste produse sunt unități clasice liniare / ghidaje liniare și sunt oferite în diferite modele. O unitate mobilă se mișcă între două poziții finale fixe și poziţionează un obiect. Unitatea liniară este montată fix şi are o lungime de operare strict determinată. Aceste unități liniare sunt disponibile cu motor integrat sau fara motor.

Un exemplu de tehnologie "rod style": Ajustarea pe inaltime a unei benzi. Coloanele de deplasare au o dimensiune minima de instalare

Tehnologie liniara - "Rod style"

 

Acesta tehnologie se referă la coloanele şi cilindri de ridicare electrici. Caracteristica acestei tehnologii este că dimensiunea iniţială a instalaţiei este dată de faptul că cilindrii şi coloanele au dimensiuni minime. Ei sunt folosiţi la poziţionare faţă de aceste dimensiuni minime. Ca urmare, dimensiunea instalației este fixă, dar lungimea de operare variază. Cilindri electrici nu pot fi, uzual, încărcaţi lateral (ei suportă doar încărcare verticală). Spre deosebire de cilintri, coloanele sunt echipate cu ghidaje şi pot prelua şi anumite sarcini transversale care sunt specificate în datele lor tehnice.