Profile aluminiu cu sistem de canale de cabluri


Sistemul de canale pentru cabluri BLOCAN este realizat din aluminiu

Sistemul de canale pentru cabluri BLOCAN este realizat din aluminiu anodizat şi impresionează nu numai prin designul deosebit de atractiv dar şi printr-o mulţime de detalii şi accesorii care conferă o valoare adăugată considerabilă facilitând munca  utilizatorilor.

Canalele de cablu, în dimensiuni de 40x40, 40x80, 80x40 şi 80x80 pot fi livrate în bare de 6m lungime sau pot fi debitate la lungimea solicitată de către utilizator. Ele sunt de asemenea disponibile cu oricifii de montaj şi pot fi foarte repede şi uşor facil ataşate la profilele BLOCAN prin intermediul unei cleme de montaj pivotante.

Functionalităţi

Capacele pot fi îndepărtate complet sau deschise.

Uşor de deschis - excelentă accesibilitate

 

Capacul canalului de cablu nu numai că poate fi complet îndepărtat dar el poate fi şi deschis sub un unghi de până la 90º.

Ordonarea cablurilor cu ajutorul separatoarelor speciale.

Sistemul de separatoare crează ordine în cabluri

 

Folosind sistemele opţionale de separatoare din plastic, cablurile pot fi separate între ele, urmând a fi mai uşor delimitate cablurile de putere de cele de semnal.

asdfasdfasdf

Montarea uşoară cu ajutorul unor şuruburi speciale de montare.

Montare uşoară, fără maşinare, la profilele BLOCAN

Canalele pentru cabluri sunt disponibile cu găuri de montare, ceea ce reprezintă o facilitate nouă pentru canalele pentru cabluri. Aceste canale pot fi foarte uşor şi rapid ataşate la profilele blocan cu ajutorul unor şuruburi speciale de montare.

Aici de asemenea este avută în vedere filozofia RK Rose + Krieger - montare fără găurire. Simplu canalele de cabluri sunt pregăurite şi odată tăiate la lungimea dorită ele pot fi deja montate la profile.

Profilele BLOCAN seria HEAVY sunt o alternativă la construcţiile metalice din oţel.

Legătură electrică opţională între canalele de cabluri şi profilele BLOCAN

Un kit de echipotenţial, disponibil ca accesoriu, poate fi introdus direct în fanta profilului de aluminiu. În acest fel se elimină posibilitatea formării de sarcini electrostatice între canalele de cabluri şi profile. Printr-un şurub autofiletant în capacul canalului se poate lega acest circuit la masă.

Introducerea cablurilor şi aranjarea acestora este facilă

Separatoarele menţin capacele în poziţie fixă pentru introducerea cablurilor.

Separatoarele montate pe capacele canalelor de cabluri le ţin în poziţia deschisă

Separatoarele disponibile opţional permit menţinerea deschisă a canalelor de cabluri în orice poziţie. În acest fel cablurile se monteză uşor în canale.

Separatoarele facilitează introducerea unui număr mai mare de cabluri.

Separatoarele facilitează introducerea unui număr mai mare de cabluri

Separatoarele sunt elastice şi ajută la oprirea ieşirii cablurilor din canal la deschiderea capacurilor şi permit introducerea unui număr suplimentar de cabluri chiar dacă canalele sunt aproape pline.

 

Sistemul de cabluri din aluminiu adaugă valoare sistemelor de profile BLOCAN.