Profile de aluminiu pentru structuri


Profile de aluminiu pentru structuri industriale. Varietate mare de geometrii si secţiuni.

 

Varietatea mare de geometrii şi dimensiuni ale sistemului de profile de aluminiu permite adaptarea optimă la orice condiţii tehnico-economice impuse de client. Profilele pentru construcţii sunt caracterizate prin forma specială care permite conectarea pe oricare dintre laturi (canale de fixare pe toate laturile profilului).

Sistemul de profile BLOCAN este realizat din aluminiu oferind flexibilitate şi costuri reduse. Prin adaptarea dimensiunilor profilelor la încărcarea pe care o vor suporta în timpul funcţionării se poate ajunge la design optim atât din punct de vedere al comportării în timp cât şi din punct de vedere al costului. Cu un spectru larg de profile şi secţiuni şi cu o gamă variată de accesorii şi nici o problemă structurală nu poate fi nerezolvată.

 

Caracteristici:

  • Sistem de fixare pe toate părţile profilelor
  • Posibilităţi de aplicare neliminitate
  • Construcţie facilă fără efort
  • Cost optimizat (gama variata de dimensiuni permite alegerea dimensiunilor necesar în funcţie de încărcarea pe care o vor suporta structurile create)

 

Sistemul de conectare de la RK Rose+Krieger

Sistemul de conectare fără maşinarea profilelor

- este necesară doar debitarea profilelor la lungime şi acestea se pot asambla.

 

Cu ajutorul tehnologiei de conectare RK sistemele de profile BLOCAN (pentru încărcări medii şi grele) pot fi asamblate fără maşinare. Compatibilitatea sistemului de profile cu sistemul RK de conexiuni pentru tuburi şi cu tehnologia lniară oferită de acelaşi producător deschide calea unui număr aproape infinit de posibile aplicaţii.

 

Montajul profilelor de aluminiu de la RK Rose+Krieger

 


Exemplu de construcţii bazate pe sistemul BLOCAN: cadre de maşini şi platforme de lucru stabile şi versatile.