Profile aluminiu - sisteme de elemente pentru bancuri de lucruri

Cu instrumentul de selecție RK Easywork, se poate completa un formular cu ajutorul căruia poate fi configurat on-line un banc de lucru special pentru a satisface cerințele ergonomice și sarcini specifice. Pas cu pas, instrumentul de selecție vă ghidează prin toate opțiunile cu privire la modul de a locul de muncă ideal. Puteţi decide între variante diverse, puteţi alege iluminat suplimentar, diverse suporturi pentru containere, sprijine pentru picioare, scaune pentru stat în picioare sau şezut, precum şi diverse tipuri de accesorii şi dispozitive utile unui loc de muncă ideal, special realizat pentru îndeplinirea unor sarcini specifice. Sistemul de lucru Easywork se bazează pe sistemul modular complet RK Rose + Krieger.
Sistemul de profile BLOCAN ® pentru constructii realizate din aluminiu şi coloanele de ridicare acționate electric oferă o combinație perfectă pentru crearea de sisteme de lucru de înaltă calitate. Clienții pot alege între bancuri de lucru statice sau bancuri de lucru electrice configurabile pe înălțime și pot ulterior configura aceste bancuri de lucru în funcţie de necesităţi.

Stațiile de lucru ergonomice cresc productivitatea şi reduc efortul fizic şi psihic
Capabilitatea unei staţii de lucru de a regla înălțimea mesei pentru a se potrivi perfect operatorului individual minimizează efortul fizic și duce la o creștere semnificativă a productivității muncii, în medie de 5% -15%.
Ca o regulă, cerințele care trebuiesc îndeplinite de către o stație de lucru de asamblare sunt extrem de diverse. Aceste locuri de muncă trebuie să se adapteze la piese de diferite forme, dimensiuni și greutăți, la loturi de mărimi diferite în funcţie de tipul de producţie, trebuie să poată fi uşor convertite sau să li se adauge extensii în funcţie de modificarea proceselor de producţie sau a locului de muncă. Din aceste motive un loc de muncă modern, adaptat conceptului LEAN MANUFACTURING trebuie să fie un sistem flexibil care poate fi configurat şi modificat individual în funcţie de necesităţi.

 

Exemplu de statii de lucru cu mese si incarcare detasabile - reducere timpilor de pregatire

 

Soluția RK este la fel de individuală ca şi cerinţa dumneavoastră.

Acesta este motivul pentru care în afară de bancurile de lucru clasice vă oferim şi consultanță de specialitate și asistență în implementarea stațiilor de lucru optime. Specialiştii noştrii sunt gata să lucreze îndeaproape cu dvs. pentru a dezvolta soluţii personalizate, adaptate optim la solicitările dvs.


Vă oferim soluţii pentru realizarea sarcinilor dvs:

  • Consultanţă
  • Propunere de soluţii şi implementare
  • Asistenţă în funcţie de necesităţi